ویدئو ترفند خانه داری: خشک کردن ریحان| با حفظ عطر و طعم

۰۲ مهر ۱۴۰۳ 0 مجله تصویری
موضوع:خشک کردن ریحان
۱-این روش خشک کردن ریحون(تو سایه و زیر پنکه) باعث حفظ عطر و بوی ریحون میشه.
۲-ممکنه رنگ ریحان خشک به سبزی نزنه و این طبیعی هستش زیاد نگران نباشید.
۳-ریحان بنفش چون بعد از خشک شدن رنگ جذابی نداره من جدا کردم و باهاش یه شربت خوشمزه درست کردم.
۴-از ریحان خشک تو انواع کتلت دلمه کوفته و از همه مهمتر کلم پلو شیرازی استفاده میکنیم.